Anëtari i Kryesisë së PD, Xhemal Gjunkshi, së bashku me sekretaren e degës së PD, Dibër, dy nënkryetarët dhe kryetarin e Forumit Rinor i degës, kanë denoncuar aferën korruptive të bashkisë me shëtitoren e llixhave në qytetin Peshkopisë. Gjunkshi shprehet se fondet për këtë projekt janë dhënë para fushatës elektorale, ndërsa punimet që janë kryer kanë përfunduar në përrua.

Denoncimi i Anëtarit të Kryesisë së PD, Xhemal Gjunkshi:

 

Afera Korruptive e projektit 3D e Shëtitores së Llixhave në Bashkinë Peshkopi gati për në SPAK!

Nuk kanë të mbaruar abuzimet me fondet publike të Qeverisë Qendrore dhe asaj në nivel lokal. Fonde që jepen para fushatave elektorale, për të blerë zgjedhjet dhe që përfundojnë në përrua!