02 Sep
0

Lordi David Richards përshëndet kuvendin dhe uron rigjedhjen e Bashës në krye të PD: E vlerësoj shumë Lulzim Bashën, një mendimtar inovativ dhe strategjik, i vendosur të mbrojë interesat shqiptarëve

I nderuar Kryetar, Jam I lumtur ti drejtohem sot Kuvendit tuaj kombetar dhe tju shpreh juve urimet me te mira per rizgjedhjen tuaj kryetar te partise. Mbretëria e Bashkuar dhe Shqipëria janë aleatë të përkushtuar në NATO dhe bashkëpunojnë ngushtë ...

Me Shume