Anëtarët e PD-së në Këshillin Bashkiak të Tiranës, kanë dorëzuar në SPAK padinë për projektin për ndërtimin e kullës pas Teatrit të Operës dhe Baletit.

Anëtarja Enriketa Papa deklaroi para gazetarëve se do denoncojnë në mënyrë të vazhdueshme aferat korruptive që bëhen në kurriz të qytetarëve të Tiranës.

“Detajet do të bëhen publike, impenjimi jonë do të jetë iu vazhdueshëm për të denoncuar aferat korruptive që bëhen në kurriz të qytetarëve të Tiranës dhe për ta kthyer në një qytet të qytetarëve dhe jo të oligarkëve dhe kryetarit të Bashkisë”, tha ajo pas daljes nga ambientet e SPAK.