Tags: "Anetaret"

03 Sep
0

Këshilli i ri Kombëtar i Partisë Demokratike të Shqipërisë dalë nga votimi djeshëm në Kuvendin Kombëtar

Janë zbardhur emrat e Këshillit të ri Kombëtar të Partisë Demokratike. Anëtarët e rinj u zgjodhën me anë të një votimi në Kuvendin Kombëtar të 2 shtatorit. Më poshtë lista e plotë:  

Me Shume
08 Aug
0

Kulla pas TOB, anëtarët e PD në Këshillin Bashkiak të Tiranës çojnë padi në SPAK

Anëtarët e PD-së në Këshillin Bashkiak të Tiranës, kanë dorëzuar në SPAK padinë për projektin për ndërtimin e kullës pas Teatrit të Operës dhe Baletit. Anëtarja Enriketa Papa deklaroi para gazetarëve se do denoncojnë në mënyrë të vazhdueshme aferat korruptive që bëhen ...

Me Shume