Deputeti dhe kandidati për kryetar të Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka uruar pavarësinë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Me anë të një statusi në Twitter, Basha ka zgjedhur fjalët e delaratës së pavarësisë së SHBA-së për të përçuar urimin e tij.

“Ne i konsiderojmë këto të vërteta si të vetëkuptueshme, se të gjithë njerëzit janë krijuar të barabartë, se Krijuesi i ka pajisur me disa të drejta të patjetërsueshme, se ndër to janë Jeta, Liria dhe kërkimi i Lumturisë…”, Happy 4th of July!” – shkruan Basha në facebook.