Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike, Gazment Bardhi, ka shprehur urimin e tij në ditën e pavarësisë të Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Bardhi shprehet se Korriku është dita më e mirë për të falenderuar SHBA që na ka qendruar në krah në kohërat më të vështira të kombit shqiptar.

“Korriku është dita më e mirë për të falenderuar SHBA që na ka qendruar në krah në kohërat më të vështira të kombit shqiptar. Siç thonë njerëzit e mençur, ka të paktën një gjë që është më keq sesa të luftosh me aleatët dhe kjo është të luftosh pa ta! Gëzuar ditëlindjen Amerikë!” – shkruan Bardhi në facebook.