Tags: "Kuvendi zgjedhor"

16 Mar
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, në Kuvendin Zgjedhor të degës nr 13 të PD, Tiranë

    PJESË NGA FJALA E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NË KUVENDIN ZGJEDHOR TË DEGËS NR 13 TË PD, TIRANË     Pazari i turpshëm i 48 orëve të fundit, por që në fakt ka qenë tenxhere me presion ...

Read More
03 Mar
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, në Kuvendin Zgjedhor të degës së PD, Lezhë

  PJESË NGA FJALA E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NË KUVENDIN ZGJEDHOR TË DEGËS SË PD, LEZHË     -Struktura e Posaçme Anti-Korrupsion, e cila sot po anatemohet nga të gjitha anët, por në asnjë anë më shumë sesa ...

Read More
22 Shk
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, në Kuvendin Zgjedhor të degës nr 9 të PD, Tiranë

  PJESË NGA FJALA E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NË KUVENDIN ZGJEDHOR TË DEGËS NR 9 TË PD, TIRANË   Ne jemi Partia Demokratike e Shqipërisë. Ne kemi qëndrime të qarta për drejtësinë dhe në mbështetje të drejtësisë. Po, ...

Read More
21 Shk
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, në Kuvendin Zgjedhor të degës së PD, Paskuqan

  PJESË NGA FJALA E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NË KUVENDIN ZGJEDHOR TË DEGËS SË PD, PASKUQAN     Zëvendëskryeministri më jetëgjatë i Edi Ramës nga arratia na tregoi para disa javësh, duke treguar me gisht Edi Ramën dhe ...

Read More
18 Shk
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, në Kuvendin Zgjedhor të degës 6 të PD, Tiranë

  PJESË NGA FJALA E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NË KUVENDIN ZGJEDHOR TË DEGËS 6 TË PD, TIRANË   -Dega 6 jo thjshtë i dha drejtim punës por ishte në pararojë në dhënien drejtim të punës dhe rikuthiminim menjëherë ...

Read More
11 Shk
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, në Kuvendin Zgjedhor të degës së PD, Dimal

  PJESË NGA FJALA E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NË KUVENDIN ZGJEDHOR TË DEGËS TË PD, DIMAL   -Partia Demokratike sot ka arsye ta mbajë kokën lartë. Ka arsye të shoh me optimizëm të shoh drejt të nesërmes. dhe ...

Read More
11 Shk
0

Basha në Kuvendin Zgjedhor të PD, Poliçan: Do flasim me njerëzit në gjithë Shqipërinë për alternativën tonë

  Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka marrë pjesë ditën e sotme në Kuvendin Zgjedhor të degës së PD Poliçan. Me anë të një postimi në facebook, Basha shprehet se angazhimi i PD për të folur me njerëzit në ...

Read More
10 Shk
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, në Kuvendin Zgjedhor të degës së PD, Sarandë

  PJESË NGA FJALA E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NË KUVENDIN ZGJEDHOR TË DEGËS TË PD, SARANDË   -Një grup i vogël interesash kontrollojnë ekonominë, kontrollojnë tregtinë, kontrollojnë subvencionet, kontrollojnë taksat, kontrollojnë minierat, kontrollojnë aktivitetin tregtar, kontrollojnë mediat, përpiqen ...

Read More
10 Shk
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, merr pjesë në Kuvendin Zgjedhor të degës së PD, Delvinë

  Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka marrë pjesë ditën e sotme në Kuvendin Zgjedhor të degës së PD Delvinë. Me anë të një postimi në facebook, Basha shpreh mirënjohje për demokratët e Delvinës dhe për qëndresën e tyre ...

Read More
10 Shk
0

Kryedemokrati Basha poston fotot nga Kuvendi i Vlorës: Në errësirën që ka kapluar Shqipërinë, Partia Demokratike ngelet e vetmja shpresë drite

  Postimi i plotë i kryetarit PD, Lulzim Basha:   I mbushur me emocione nga takimi i përzemërt dhe entuziast me demokratët e Vlorës, falë përkushtimit të të cilëve sot nisim një rrugëtim të ri! Përmirësojmë vetveten sot, për të ...

Read More
123