Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka marrë pjesë ditën e sotme në Kuvendin Zgjedhor të degës së PD Delvinë. Me anë të një postimi në facebook, Basha shpreh mirënjohje për demokratët e Delvinës dhe për qëndresën e tyre në një periudhë aspak të lehtë për ta dhe për Partinë Demokratike. Ai gjithashtu i ka uruar sukese kryetarit të sapozgjedhur të kësaj dege, Hari Imerit.

 

Postimi i plotë:

Mirënjohje për demokratët e Delvinës, për qëndresën dhe vendosmërinë e tyre në një periudhë aspak të lehtë për ta dhe për Partinë Demokratike! Suksese të përzemërta për anëtarët e kryesisë dhe për kryetarin e zgjedhur, Hari Imeri.