Tags: "Kuvendi zgjedhor"

10 Shk
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, në Kuvendin Zgjedhor të degës së PD, Vlorë

  PJESË NGA FJALA E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NË KUVENDIN ZGJEDHOR TË DEGËS TË PD, VLORË -Vlora dhe vlonjatët kanë ditur t’i vlerësojnë gjithmonë në hitori, njerëzit të cilët kanë sakrifikuar nga vetja për diçka më të madhe ...

Read More
09 Shk
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, në Kuvendin Zgjedhor të degës së PD, Krujë

  PJESË NGA FJALA E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NË KUVENDIN ZGJEDHOR TË DEGËS TË PD, KRUJË   -Kruja është një qytet që njihet nga e gjithë Europa, ka hyrë në legjenda për aftësinë e banorëve të tij për ...

Read More
05 Shk
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, në Kuvendin Zgjedhor të degës 12 të PD, Tiranë

    PJESË NGA FJALA E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NË KUVENDIN ZGJEDHOR TË DEGËS 12 TË PD, TIRANË   -E largët dita, duket sikur ishte largë, kur ishim në një sallë tjetër shumë më të vogël se kjo, ...

Read More
04 Shk
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, në Kuvendin Zgjedhor të degës së PD, Fier

  PJESË NGA FJALA E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NË KUVENDIN ZGJEDHOR TË PD FIER   -Më lejoni ta nis këtë takim për njeriun e sakrificës të demokratëve, e në veçanti për ata demokratë që nuk reshtën për ta ...

Read More
02 Shk
0

Basha merr pjesë në Kuvendet Zgjedhore të degëve 2 dhe 8 në Tiranë

  PJESË NGA FJALA E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NË KUVENDET ZGJEDHORE TË DEGËVE 2 DHE 8 NË TIRANË   – Është beteja e një pakice që do të mbajë këtë gjendje. Që e do Shqipërinë kështu, në kontrollin ...

Read More
123