Tags: "Kuvendi zgjedhor"

14 Apr
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, në Kuvendin Zgjedhor të degës së PD, Devoll

  PJESË NGA FJALA E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NË KUVENDIN ZGJEDHOR TË DEGËS SË PD, DEVOLL   Prej 2 vitesh në Partinë Demokratike një sëmundje e rëndë u përhap, shkaku i të cilës ishte pikërisht kjo mendësi, për ...

Me Shume
31 Mar
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, në Kuvendin Zgjedhor të degës nr. 1 të PD, Tiranë

  PJESË NGA FJALA E KRYETARI I PD, LULZIM BASHA, NË KUVENDIN ZGJEDHOR TË DEGËS NR. 1 TË PD, TIRANË   – A bëhej dot ky antarësim pa mbështetjen e SHBA? A  ka shqiptarë që nuk e di se anëtarësimi ...

Me Shume
25 Mar
0

Riorganizimi i PD, Basha: Partia Demokratike ringrihet e sigurt për t’u shndërruar shumë shpejt në alternativën e vetme të ndryshimit

  Postimi i kryetarit të PD, Lulzim Basha:   Është kënaqësi e jashtëzakonshme kur sheh PD-në në të gjithë Shqipërinë që përfundon procesin e riorganizimit pas dy viteve të vështira, të cilat me padrejtësi totale ndaj sakrificave të njerëzve, derdhën ...

Me Shume
24 Mar
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, në Kuvendin Zgjedhor të degës së PD, Lushnje

  PJESË NGA FJALA E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NË KUVENDIN ZGJEDHOR TË DEGËS SË PD, LUSHNJE   -Rrinin në seancën e fundit si të ngrirë se mos iu merrnim Ramën apo Spiropalin. Nuk na duhet ne Rama, as ...

Me Shume
24 Mar
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, në Kuvendin Zgjedhor të degës së PD, Dibër

    PJESË NGA FJALA E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NË KUVENDIN ZGJEDHOR TË DEGËS SË PD, DIBËR   -Mirë se ju gjej, zonja dhe zotërinj, vëllezër dhe motra, anëtarë të Kuvendit zgjedhor të degës së Partisë Demokratike Dibër! ...

Me Shume
20 Mar
0

“Ne s’jemi nisur për karrige”, Basha nga Durrësi: E nisëm për listat e hapura, votimin elektronik, votën e diasporës, për Shqipëria një zone

  Pjesë nga fjala e kryetarit të PD, Lulzim Basha, në Kuvendin Zgjedhor të degës së PD, Durrës:   Edhe ata pak që kanë mbetur dhe që se kuptonim se cilat janë motivet e vërteta të atyre që për interes ...

Me Shume
17 Mar
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, në Kuvendin Zgjedhor të degës së PD, Berat

  PJESË NGA FJALA E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NË KUVENDIN ZGJEDHOR TË DEGËS SË PD, BERAT   Pakti apo pazari javës që po mbyllet, nuk është aq i pafajshëm apo qesharak siç duket. Është dhe qesharak, sepse të ...

Me Shume
16 Mar
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, në Kuvendin Zgjedhor të degës nr 13 të PD, Tiranë

    PJESË NGA FJALA E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NË KUVENDIN ZGJEDHOR TË DEGËS NR 13 TË PD, TIRANË     Pazari i turpshëm i 48 orëve të fundit, por që në fakt ka qenë tenxhere me presion ...

Me Shume
03 Mar
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, në Kuvendin Zgjedhor të degës së PD, Lezhë

  PJESË NGA FJALA E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NË KUVENDIN ZGJEDHOR TË DEGËS SË PD, LEZHË     -Struktura e Posaçme Anti-Korrupsion, e cila sot po anatemohet nga të gjitha anët, por në asnjë anë më shumë sesa ...

Me Shume
22 Feb
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, në Kuvendin Zgjedhor të degës nr 9 të PD, Tiranë

  PJESË NGA FJALA E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NË KUVENDIN ZGJEDHOR TË DEGËS NR 9 TË PD, TIRANË   Ne jemi Partia Demokratike e Shqipërisë. Ne kemi qëndrime të qarta për drejtësinë dhe në mbështetje të drejtësisë. Po, ...

Me Shume
123