Sekretari Ligjor i Partisë Demokratike, Indrit Sefa, në intervistën që pati në televizonin A2 CCN, ka zbardhur dokumente të tjera për amnistinë penale, e cila sipas tij amniston të korruptuarit.

 

Postimi i Sekretarit Ligjor të PD, Indrit Sefa:

Ne nuk presim që Ulsi Manja të amnistoje protestuesit dhe të linte pa amnistuar hajdutet dhe te korruptuarit, por këta “opozitarët” me çfar fytyre do to dalin përpara atyre që therritën per të protëstuar kundër korrupsionit të qeverisë dhe i lanë rrugëve dhe dyerve të gjykatave dhe prokurorive.