Postimi i përfaqësuesit ligjor të PD, Rezart Kthupi:

 

Ky është teksti i konsoliduar i ligjit për amnistinë. Me të verdhë janë nênvizuar paragrafët qê lehtësojnë ose lirojnê tê gjykuarit nga SPAK dhe GJKKO si dhe paragrafët që nuk lehtësojnë protestuesit. Haraçi i parê i marrveshjes u pagua me sukses nga Revolucioni për Regjimin. Na mbetet të presim pagesên e rradhës.