Mesazhi i plotë i kryetarit të PD, Lulzim Basha:

 

Mirënjohje nga zemra për çdo demokrat, për qëndresën dhe vendosmërinë në këto vite jashtëzakonisht të vështira. Falë qëndresës suaj sot Partia Demokratike e Shqipërisë po ringrihet në themele të forta, si shtëpia e çdo demokrati që do ndryshimin dhe zhvillimin e vendit. Së bashku t’i japim shqiptarëve alternativën që duan.