REAGIMI I SEKRETARES PËR GRUAN NË PD, TAULANDA JUPI

 

E patolerueshme dhuna që ushtrohet live nga Kuvendi i Shqipërisë ndaj Kryetares së Komisionit të Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik, Zj. Flutura Açka.

E rëndë të ngulmosh në dhunë, e papranueshme ta përsëritesh dhe ta kërkosh dhunën me vetëdije.

Dhuna nuk zgjidh asnjë konflikt politik apo social. Dhuna thjesht krijon probleme të tjera më të ndërlikuara.

Të ndalet dhuna dhe akuzat ndaj deputeteve të Partisë Demokratike në Komisionin e Medias.

Hallet personale mos i zgjidhni në kurriz të zonjave demokrate.