Tags: "demokrate"

17 Shk
0

Sekretarja për gruan në PD, Taulanda Jupi, takim me zonjat demokrate të Vlorës

  Postimi i sekretares për gruan në PD, Taulanda Jupi:   Nga Vlora   Zonjat demokrate të Vlorës kanë vullnetin dhe vetëdijen se ashtu si çdo strukturë tjetër e Partisë duhet të rindërtojë marrëdhënien me qytetarët në një dialog të ...

Read More
16 Shk
0

Sekretarja e gruas në PD, Taulanda Jupi, takim me gra e vajza në Kurbin

  Postimi i sekretares për gruan në PD, Taulanda Jupi:   Krijimi i një mjedis të përshtatshëm për angazhimin politik e publik të vajzave dhe grave, shndërrimi i forumit në një oragnizatë ku përballen ‍ide dhe vizione të reja, mbështetja ...

Read More
18 Jan
0

Gratë demokrate, protestë para Kryesisë së Kuvendit për dhunën verbale të ushtruar ndaj deputeteve të PD, Flutura Açka dhe Merita Bakiu

  Gratë demokrate kanë protestuar ditën e sotme para Kryesisë së Kuvendit, për dhunën verbale të ushtruar ditën e mërkurë nga deputetët e Foltores ndaj dy deputeteve të Partisë Demokratike, Flutura Açka dhe Merita Bakiu, në Komisionin e Medias. Me ...

Read More
17 Jan
0

Sekretarja për gruan, Taulanda Jupi: Të ndalet dhuna dhe akuzat ndaj deputeteve të Partisë Demokratike në Komisionin e Medias

  REAGIMI I SEKRETARES PËR GRUAN NË PD, TAULANDA JUPI   E patolerueshme dhuna që ushtrohet live nga Kuvendi i Shqipërisë ndaj Kryetares së Komisionit të Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik, Zj. Flutura Açka. E rëndë të ngulmosh në ...

Read More
27 Sht
0

E pret me flamurin e PD në prag të derës, Basha në familjen e Osman Shabës: Emocion dhe frymëzim

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha,  ishte sot në familjen e Osman Shabës në Shkodër, një nga familjet me tradita që u vu në ballë të kryengritjes antikomuniste të Postribës. “I nderuar të isha sot në shtëpinë e Osman Shabës, ...

Read More