REAGIMI I SEKRETARIT PËR MARRËDHËNIET ME PUBLIKUN NË PD, EDVIN KULLURI

 

“Komplimenta” Foltores dhe grupit te Bardhit per miratimin pa debat te te gjitha ligjeve te mazhorances socialiste ne seance plenare te Kuvendit!

Revolucioni vazhdon, Rilindja perparon!