Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka marrë pjesë në aktivitetin e organizuar në 33-vjetorin e themelimit të degës së Partisë Demokratike nw qytetin e Lezhës.

33-vjetori i krijimit të Partisë Demokratike në Lezhë, bëri bashkë themelues, anëtare dhe simpatizant të kësaj force politike.