Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka uruar shqiptarët për ditën e pavarësisë së Shqipërisë.

 

Urimi i kreut të PD, Lulzim Basha:

 

Gëzuar Ditën e Pavarësisë, Shqipëri!

Uroj nga zemra të gjithë shqiptarët për festën e flamurit kuq e zi, simbolit tonë të shenjtë të lirisë dhe krenarisë kombëtare!