Deputetja e Partisë Demokratike, Jorida Tabaku ka pritur në një takim deputetin e Ukrainës Igor Koptyn.

Tabaku shprehet se me deputetin ukrainas diskutoi në lidhje me agresionin e pajustifikuar dhe tërësisht kriminal të Rusisë ndaj Ukrainës.

Postimi i plotë:

Kënaqësi të prisja sot në takim deputetin e Ukrainës Igor Koptyn dhe diskutova me të në lidhje me agresionin e pajustifikuar dhe tërësisht kriminal të Rusisë ndaj Ukrainës.

Diskutuam mbi ndihmën që Shqipëria dhe parlamenti Shqipërisë i ka dhënë Ukrainës. Mbështetja jonë është mbi të gjitha dhe për integrimin e Ukrainës në BE. Pasi siç e pamë ky agresion dëshmoi se sot më shumë se kurrë Europa ka nevojë për një gjeostrategji të re!

Slava Ukraina!