KRICHBAUM: PD përballet me tendenca përçarëse por forca krijohet me vendosmëri

KRICHBAUM: KUDO QË NE, SI CDU MUND TË OFROJMË MBËSHTETJE: NA NJOFTONI!

KRICHBAUM : Shqipëria ka mjaft parti që nuk i shërbejnë vendit por interesave personale të disa apo një individi, PD ne sherbim të qytetareve

KRICHBAUM:, Shqipëria ka nevojë për një parti të fuqishme që vepron sipas vlerave europiane, lufton korrupsionin dhe zhvillon ekonominë.

KRICHBAUM: SPAK është kthyer tashmë në një histori të vërtetë suksesi

KRICHBAUM: nga 15 kushtet që u vendosën në mars 2020 për hapjen e negociatave, janë plotësuar vetëm katër.

KRICHBAUM/ Kuvend Kombëtar jashtezakonisht i rendesishem per bashkepunimin e ardhshem me CDU ne Gjermani.

KRICHBAUM : Kuvend Kombëtar duhet të japë mesazhin që PD modernizohet në programin e saj si një forcë europiane,

KRICHBAUM : Kuvend Kombëtar duhet të japë mesazhin që PD hapet dhe bëhet tërheqëse për forca të tjera në shoqërinë shqiptare

KRICHBAUM: JU UROJ JU I DASHUR LULZIM BASHA, DHE TË GJITHË BASHKËPUNËTORËVE TUAJ, SHUMË SUKSESE NË KËTË PROJEKT TË MADH E TË VËSHTIRË, POR TË DOMOSDOSHËM!