Deputetja e Partisë Demokratike, Flutura Açka, ka publikuar foton e pjesëtarëve të fisit Rraja në Krujë të cilët dhunojnë dy persona me shkop bejsbolli.

Açka shkruan se këta janë hambari i votave socialiste në Krujë dhe së shpejti mund të jenë edhe vetë deputetë.

Sipas saj, nisur nga ky fakt, atdheu ynë është sot në rrezik.

“Këta janë hambari i votave socialiste në Krujë. Së shpejti do të jenë edhe vetë deputetë. Atdheu në rrezik” – shkruan Açka!