Reagimi i deputetes së Partisë Demokratike, Merita Bakiu për përleshjen e ndodhur në Fushë-Krujë:

 

Si deputete e zonës së Krujës e kam ngritur çështjen e gurores dhe konflikteve që sollën në protesta të banorëve.

-Heshtja e shtetit dhe indiferenca solli në përkeqësim të atillë të situatës, sa konfliktet dukeshin të pashmangshme.

-Dhunuesi i vërtetë është shteti që nuk i trajton të barabartë qytetarët para ligjit.

 

* VIDEO E SHKËPUTUR NGA FJALIMI IM NË PARLAMENT MË 5 QERSHOR.