Tags: "Andia Ulliri"

08 Dec
0

Dita e rinisë/ Deputetja e PD, Andia Ulliri: Në kohë aspak të lehta, PD ka treguar se ka qenë busulla e orientimit euro-atlantik dhe pro-perëndimor, e tillë duhet të jetë dhe vazhdimësia

  FJALA E DEPUTETES DHE ANËTARES SË KRYESISË SË PD, ANDIA ULLIRI, NË AKTIVITETIN PËR 8 DHJETORIN ORGANIZUAR NGA PD Përshëndetje te gjithe, faleminderit qe gjetet kohe dhe mundesi te jeni pjese e ketij takimi ose me sakte bashkebisedimi ne ...

Me Shume
15 Nov
0

PD, Andia Ulliri: Projekt-buxheti nuk jep asgjë domethënëse për të rinjtë shqiptarë. Qeveria nuk bën asnjë përpjekje për të ngjallur shpresën për të rinjtë që të qëndrojnë në vendin e tyre

  DEKLARATË E PARTISË DEMOKRATIKE TË SHQIPËRISË, DEPUTETJA DHE ANËTARJA E KRYESISË, ANDIA ULLIRI   Përshëndetje të nderuar qytetarë!   Jemi në javët e diskutimit të projektbuxhetit për vitin 2024. Në kushte normale, ky projektbuxhet do të diskutohej në seanca ...

Me Shume
05 Nov
0

Projektbuxheti 2024/ PD, Andia Ulliri: Miliona euro do të shpenzohen për pritje, përcjellje, zyra apo akomodime të qeveritarëve por aspak shqetësim për të rinjtë që po braktisin Shqipërinë

DEKLARATË E PARTISË DEMOKRATIKE, DEPUTETJA DHE ANËTARJA E KRYESISË SË PD, ANDIA ULLIRI Përshëndetje të nderuar qytetarë! Projektbuxheti i vitit 2024 nuk ofron zgjidhje per situaten e veshtire te rinise shqiptare. Rinia eshte e keq paguar dhe e pamotivuar. Në ...

Me Shume
12