Category Archives: video

09 Dhj
0

Mbështetje protestave qytetare!

Në protestë bashkë me banorë e Unazës së re, për të mbrojtur banesat e tyre nga grabitja e qeverisë së Edi Ramës qërkon ti hapë rrugë vjedhjes 40 milion euro.

Read More
08 Dhj
0

Mbështetje protestave qytetare!

Në protestë bashkë me banorë e Unazës së re, për të mbrojtur banesat e tyre nga grabitja e qeverisë së Edi Ramës qërkon ti hapë rrugë vjedhjes 40 milion euro.

Read More
08 Dhj
0

Nderim Dhjetorit ’90

Në Qytetin Studenti për të kujtuar dhe nderuar 8 Dhjetorin 90′, ditën kur rinia i dha grushtin diktaturës komuniste dhe i hapi rrugën Lirisë dhe Demokracisë

Read More
07 Dhj
0

“Unaza e Re”, projekt vjedhjeje

Është e qartë për të gjithë se projekti i unazës së re është një projekt vjedhjeje, dhe jo një projekt zhvillimi. Ai nuk bëhet për qytetarët, por për xhepat e Edi Ramës.

Read More
06 Dhj
0

Mbështetje protestave qytetare!

Sëbashku me grupin parlamentar të opozitës në mbështetje të protestës së banorëve të zonës së Unazës së re.

Read More
05 Dhj
0

Mbështetje protestave qytetare!

Sëbashku me grupin parlamentar të opozitës në mbështetje të protestës së banorëve të zonës së Unazës së re.05

Read More
02 Dhj
0

Mbështetje protestave qytetare!

Në mbështetje të banorëve që protestojnë për të mbrojtur shtëpitë e tyre nga projekti korruptiv i qeverisë.

Read More
30 Nën
0

Mbështetje protestave qytetare!

Në mbështetje të banorëve që protestojnë për të mbrojtur shtëpitë e tyre nga projekti korruptiv i qeverisë.

Read More
19 Nën
0

Me fermerët e zonës së Beratit

Me fermerët e zonës së Beratit ndamë të njëjtën bindje: Pa ndryshuar gjendjen politike, nuk ka për të ndryshuar asgjë për xhepin e shqiptarëve. Për këtë na duhet të bashkohemi! Ne jemi shumica! Ejani ta marrim fatin tonë në duart ...

Read More
18 Nën
0

Bashkëbisedim me të rinjtë në Berat!

· Kur shteti kthehet në dhunues të ligjit, siç po ndodh tek Astiri, qytetarëve u lind e drejta të kërkojnë të drejtën e tyre për të zmbrapsur të keqen. · Duhet shembur frika. Qeveria nuk ka pranga për të gjithë ...

Read More
23469