fbpx

Author Archives: PD

03 Oct
0

PLATFORMA E OPOZITËS SË BASHKUAR PËR “REFORMËN ZGJEDHORE”

ME SHUME
13 Dec
0

NJË POLITIKË ME SHPIRT PËR NJERËZIT

Ka një të vërtetë të madhe që e dinë sot shqiptarët dhe partnerët tanë ndërkombëtarë: Shqipëria nuk do shohë asnjë ditë të bardhë derisa ky kryeministër defakto i shkarkuar dhe kjo qeveri e delegjitimuar nga vota e blerë me paratë ...

ME SHUME
13 Dec
0

ÇLIRIM NGA KRIMI DHE BLERJA E VOTËS

Për çlirimin e Shqipërisë nga krimi, për çllirimin e zgjedhjeve nga shitblerja e votës, për konkurencën e hapur që i jep mundësinë cdo shqiptari të punojë për të arritur mirëqënien e vet.

ME SHUME
13 Dec
0

ANALIZË DHE KONSULTIM ME ANËTARËSINË

Vendimi unanim i Kryesisë për të nisur një proçes analize dhe konsultimi me anëtarët me qëllim forcimin e Partisë, reformimin dhe bashkimin e saj.

ME SHUME
13 Dec
0

Albanian government in denial of its huge crime and drugs problem.

Albanian government in denial of its huge crime and drugs problem. PM Rama: Crime is not a problem at all in Albania.

ME SHUME
01 Dec
0

Partia Demokratike e Shqipërisë çel fushatën 2017

ME SHUME
01 Dec
0

Bashkimi ynë me të gjithë shqiptarët e ndershëm, është rruga e largimit të kësaj qeverie!

ME SHUME
01 Dec
0

#18 Shkurt, Ngrihemi Bashkë

ME SHUME
01 Dec
0

Italian Antimafia presecutor on drugs in Albania

ME SHUME
01 Dec
0

Bashkë me Partinë Demokratike, bashkë për Shqipërinë e lirisë dhe mundësive për të gjithë

ME SHUME
12369