Category Archives: video

14 Sht
0

Edi Rama dhe Fatmir Xhafa përdorën pushtetin për krimin

Në takimin e jashtëzakonshëm të opozitës parlamentare në Durrës kundër bashkëqeverisjes së Edi Ramës me krimin.

Read More
14 Sht
0

Opozita platformë që i jep fund bashkëqeverisjes së Edi Ramës me krimin

Në takimin e jashtëzakonshëm të opozitës parlamentare në Elbasan kundër bashkëqeverisjes së Edi Ramës me krimin.

Read More
05 Sht
0

Mijëra biznese mbyllen, krimi pasurohet

Me Edi Ramën në qeveri, krimi dhe oligarkët pasurohen, bizneset e ndershme falimentojnë.

Read More
04 Sht
0

Shkodër, takim i jashtëzakonshëm i opozitës

Takimi i opozitës në Shkodër mesazh mbështetjeje për shkodranët për qëndresë kundër krimit me mbështetje qeveritare. Opozita dhe jo Rama është në Shkodër, sepse Rama ka zgjedhur të bashkëqeverisë dhe t’i japë pushtet krimit kundër interesit qytetar. Edi Rama bashkëpunoi ...

Read More
31 Kor
0

Teatër me kulla? Minat me ligj!

Rama nuk ka asnjë interes për teatër të ri pa kulla. Afera me Teatrin Kombëtar është për kullat e për të futur në xhep 200 mln euro, dhe jo për Teatrin, sepse për të nuk ka Teatër pa kulla. Vetëm ...

Read More
28 Qer
0

Pa përqafuar vlerat europiane, Europa vetëm do të na largohet ditë pas dite

Le të fillojmë ta kërkojmë Europën brenda vetes sonë si opozitë. Kjo është një ftesë edhe për ata socialistë të ndershëm që nuk kanë zhytur turinjtë, duart apo brrylat në çorbën e prishur të krimit dhe drogës. Dhe natyrisht për ...

Read More
15 Maj
0

Kërkoj dorëheqjen e menjëhershme të Fatmir Xhafajt

Në emër të Partisë Demokratike, në emër opozitës, kërkoj largimin e menjëhershëm të Fatmir Xhafajt nga detyra e Ministrit të Brendshëm. Fatmir Xhafaj si Kryetari i Komisionit të Ligjeve ka fallsifikuar Kodin e Procedurës Penale për të bërë të pamundur ekstradimin ...

Read More
14 Maj
0

Audio recording reveals that the brother of Albanian Interior Minister controls international drug trafficking from Vlora, under police protection

A recent audio recording between a justice collaborator and the Albanian Interior Minister’s brother, proves that Agron Xhafaj is currently involved in international drug trafficking.

Read More
11 Maj
0

Italian Minister of Justice, Mr. Andrea Orlando, explaining in a TV interview the case of Albanian Interior Minister’s brother extradition.

Following the scandal relating to the convicted brother of Albanian Minister of Interior, the Democratic Party of Albania publishes an interview of the Italian Minister of Justice in which he explains the procedural conflict between the two Governments due to ...

Read More
03 Maj
0

Le të ndërtojmë së bashku një brez të ri të demokratëve.

Nga ky Kuvend i madh dua t’i shtrij dorën gjithsecilit që dëshiron të kontribojë dhe të bashkohet me ne për t’i kthyer këtij vendi shpresën dhe besimin tek e nesërmja. Dora ime do të mbetet e shtrirë jo për pazare ...

Read More
5679