REAGIMI I SEKRETARIT PËR MARDHËNIET ME PUBLIKUN NË PD, EDVIN KULLURI

 

Kur do mblidhet MbiKomisioni 313-Ballkon i Reformave kushtetuese dhe zgjedhore?

Se NenKomisioni mbi Komisionet nuk rri! Apo kemi kaluar ne nivelin Kamasutra Kushtetuese?

Sukese ne jete!