Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka uruar anëtarët e rinj të kryesive dhe kryetarët e zgjedhur në degët Pogreadec, Maliq dhe në degën 14 në Tiranë. Në postimin e tij në facebook, zoti Basha shprehet se demokratët kanë ditur të tregojnë lidership të vërtetë jo vetëm me qëndrimet e tyre por edhe me krijimin e një vizioni dhe orientimi të ri në politikë.

 

Postimi i plotë i kreut të PD, Lulzim Basha:

 

Falenderime të sinqerta për demokratët në të gjithë Shqipërinë , që në një periudhë të vështirë për vendin dhe për Partinë Demokratike kanë ditur të tregojnë lidership të vërtetë jo vetëm me qëndrimet e tyre, por edhe me krijimin e një vizioni dhe orientimi të ri në politikë.

 

Urime të përzemërta për anëtarët e kryesisë dhe kryetarët e zgjedhur nga Kuvendet Zgjedhore, në Pogradec – Seit Myftari, në Maliq – Astrit Kolonjari dhe në Degën 14 në Tiranë – Adriatik Shehu!

 

Partia Demokratike e Shqipërisë është duke përfunduar organizimin e saj strukturor në të gjithë degët e vendit dhe shumë shpejt do të paraqesim përpara shqiptarëve programin dhe vizionin tonë për vendin.

 

Përmirësojmë sot veten, për të ndryshuar nesër Shqipërinë! Ngrihemi fuqishëm.