Postimi i deputetes së Partisë Demokratike, Eralda Tase Bano:

 

Edhe sa të partisë duhet të futen në burg dhe të kenë çështje nëpër prokurori dhe gjykata që ne të nisim dhe të themi atë që duket qartë:

Edi Rama është kryehajduti i hajdutëve që po zhvatin popullin dhe po e çojnë Shqipërinë drejt një humnere pa fund.

Çështjet e pronave janë kthyer në një nga plagët më të këqija të shoqërisë tonë dhe ata që vetëm e thellojnë këtë plagë nuk duhen kaluar lehtë.

Edi Rama vazhdon dhe mohon çdo lidhje me këta njerëz.

Mohon që ka përgjegjësi për partinë e tij që i ka gjysmat në burg e ndaj gjysmës tjetër po përgatiten çështjet penale.

Qeveri e ngritur mbi kalbësira që presin dita ditës burgun.

Një arsye më shumë që SPAK duhet mbështetur dhe duhet dhënë liria për të çuar drejtësinë në vend!