REAGIM I NËNKRYETARES DHE DEPUTETES SË PARTISË DEMOKRATIKE, FLUTURA AÇKA

 

Po me Teatrin “Migjeni” ç’patët, o vrasës të kulturës?

 

Si mund të quhet Aktori, Regjisori, Kompozitori, Skenografi, etj, punonjës mirëmbajtje bashkie?

 

T’ia zhveshësh Shkodrës Teatrin Migjeni, do të thotë ta turpërosh.

 

Të gjithën é bëni jo vetëm për të kontrolluar shqiptarët deri në qelizë, por edhe për ta lënë Shkodrën pa identitet.

 

Që identiteti i saj të fillojë me ju!

 

A ka shkodranë më Shkodra? A do ta pranoni ju këtë?