Deputetja e Partisë Demokratike, Jorida Tabaku, shorehet se rritja me 20% e çmimit të vajit të ullirit për eksport është hap pozitiv për prodhuesit dhe bujkun. Por zhvlerësimi i euros dhe mungesa e mbështetjes për bujqësinë, sipas Tabakut kufizon përfitimet.

Postimi i plotë:

Rritja 20% e çmimit të vajit të ullirit për eksport është hap pozitiv për prodhuesit dhe bujkun. Por, zhvlerësimi i Euro-s dhe mungesa e mbështetjes për bujqësinë kufizon përfitimet. Zgjidhja? Luftë ekonomisë informale dhe mbështetje Bujqësisë.