Deputeti i Partisë Demokratike, Lefter Gështenja, ka reaguar në lidhje me raportin e Departamentit Amerikan të Shtetit.

Gështenja shprehet partneri ynë strategjik pranon se korrupsioni po e vret Shqipërinë, ku të rinjtë po largohen, biznesit i vihen gjoba nga pushteti, media dhe grupet kriminale.

Reagimi i plotë:

Raporti i DASH për Shqipërinë është më i ashpri si asnjëherë më parë.

Partneri ynë strategjik pranon se korrupsioni po e vret Shqipërinë, ku të rinjtë po largohen, biznesit i vihen gjoba nga pushteti, media dhe grupet kriminale.

Pas bllokimit të fondeve nga BE për korrupsion, tashmë amerikanët i vunë vizë të kuqe qeverisë Rama.