Përmes një reagimi në Facebook, deputetja e Partisë Demokratike, Flutura Açka, i është përgjigjur sekretarit të Përgjithshëm të PD-së, Gazment Bardhit, i cili tha se ajo nuk është më kryetare e Komisionit të Apelimit, Integrimit dhe Etikës në këtë forcë politike.

Açka ka zbuluar një mesazh të dërguar nga Bardhi disa muaj më parë dhe ka shrkuar krahë tij se ajo pas dorëheqjes është rikthyer përsëri në funksionet e saj, pikërisht me ftesë të Gazment Bardhit.

Ky debat ka nisur pasi përfaqësuesi ligjor i PD-së, Indrit Sefa, vendosi të thërrasë mbledhjen e këtij komisioni për të marrë një vendim për Bardhin.

Reagimi i Açkës:

Jam kthyer me ftesë të mikut tim, Gazmend Bardhi. Kjo ftesë që kam marrë nga z. Bardhi, në informacionin e Sekretarit të Përgjithshëm të PD-së e shpjegon kthimin tim. Besova se ishte çasti që PD të dilte nga agonia, dhe ftesa e tij kishte shumë kuptim për mua.

Ndaj u ktheva, dhe jam sot në histori që më kanë pasur demokratët, dhe asnjë emër i emërtuar: Kryetare e Komisionit të Apelimit, Integrimit dhe Etikës së Partisë Demokratike.