Tags: "Skender Gjinushi"

21 Oct
0

Deputetja e PD, Eralda Tase Bano: Riemërimi i Skënder Gjinushit në krye të Akademisë së Shkencave është turp i madh dhe anti-Kushtetuese

Deputetja e Partisë Demokratike, Eralda Tase Bano, e ka konsideruar një turp rizgjedhjen e Skënder Gjinushit në krye të Akademisë së Shkencave dhe është antikushtetuese. Sipas saj, Nn krye të këtij institucioni duhej të vendosej një figurë pa të shkuar ...

Me Shume
22 Sep
0

Deputetja Eralda Tase: Drejtuesi jo legjitim i Akademisë së Shkencave, po kërkon fonde shtesë nga xhepat e qytetarëve

Deputetja Eralda Tase: Drejtuesi jo legjitim i Akademisë së Shkencave, po kërkon fonde shtesë nga xhepat e qytetarëve Deputetja e Partisë Demokratike, Eralda Tase shprehet se drejtuesi jo legjitim i Akademisë së Shkencave, Skënder Gjinushu po kërkon fonde shtesë për ...

Me Shume