08 Nën
0

Basha në fabriken e vajit të ullirit në Belsh: Në buxhetin 2024 për sektorin e bujqësisë, janë parashikuar më pak fonde

Kryetari i PD, Lulzim Basha, u ndal gjate turit në Belsh, në fabriken e vajit të ulliri, “Paola” shpk Marinzë e cila furnizon tregun vendas dhe atë  ndërkombëtar, ku bisedoi dhe me sipërmarrësin e saj Gezim Paja. Një nga shqetësimet  ...

Read More