Tags: "Alfrida Marku"

12 Feb
0

Sekretarja për pushtetin lokal, Alfrida Marku: Kur kanë kaluar mbi 4 vite nga tërmeti, ndërkohë familjet e dëmtuara nga tërmeti përballen më vështirësi të shtuara

  DEKLARATË E SEKRETARES PËR PUSHTETIN LOKAL DHE DECENTRALIZIMIN NË PD, ALFRIDA MARKU Kur kanë kaluar mbi 4 vite nga tërmeti i 26 nëntorit, abuzimet sa vijnë e dalin në dritë, ndërkohë familjet e dëmtuara nga tërmeti përballen më vështirësi ...

Me Shume
20 Jan
0

“Lezha pa energji elektrike”, anëtarja e Kryesisë së PD, Alfrida Marku: Rrjeti i shpërndarjes së energjisë është i amortizuar

  DENONCIMI I ANËTARES SË KRYESISË SË PD, ALFRIDA MARKU   Furnizimi me energji elektrike në Lezhë, edhe në këtë dimër, vijon të jetë në gjendje tejet problematike. Kudo, në çdo njesi administrative, sidomos në Zejmen, Kolsh, Balldre, Shëngjin,Shënkoll, sistemi ...

Me Shume
07 Jan
0

PD: 9 vite nga Reforma Administrative Territoriale, e njëanshme dhe aspak objektive, qytetarët vijojnë të përballen me sfida e vështirësi

  DEKLARATË E PARTISË DEMOKRATIKE, SEKRETARJA PËR PUSHTETIN VENDOR DHE DECENTRALIZIMIN, ALFRIDA MARKU DEDËGJONAJ   Qytetarët e 61 bashkive, edhe këtë vit, do të paguajnë më shumë taksa dhe tarifa vendore për shërbime të cilat vijojnë të mbeten vendnumëro dhe ...

Me Shume
22 Nov
0

PD, Alfrida Marku Dedgjonaj: Thirrja e ambasadave për funksionim normal të Parlamentit dhe kontroll të ekzekutivit, notë qortimi për shfaqjen e dakordësuar teatrale

  REAGIMI I PLOTË I ANËTARES SË KRYESISË SË PD, ALFRIDA MARKU   Kaq mjaftoi që tu pengohet fjala deputetëve të Partisë Demokratike për të prezantuar qytetarëve shqiptarë amendamentet për ndryshime në projektligjin për buxhetin për vitin 2024, dedikuar ndër të ...

Me Shume
12 Nov
0

Denoncimi i anëtares së Kryesisë së PD, Alfrida Marku: Energjia elektrike në Lezhë, vijon të jetë në gjendje tejet problematike

  DEKLARATË E PARTISË DEMOKRATIKE TË SHQIPËRISË, ANËTARJA E KRYESISË, ALFRIDA MARKU DEDGJONAJ Furnizimi me energji elektrike në Lezhë, edhe në këtë prag dimri, vijon të jetë në gjendje tejet problematike. Çdo ditë, banorët dhe bizneset, në cdo njesi administrative, ...

Me Shume
09 Nov
0

Marrëveshja për emigrantët me Italinë/ Anëtarja e kryesisë së PD, Alfrida Marku: Iniciativë është jo tranparente dhe vendimmarrje individuale e Ramës. Kryeministri të jap sqarime urgjente

Anëtarja e Kryesisë së PD, Alfrida Marku, shprehet se Partia Demokratike po ndjek me shqetësim dhe ka kërkuar në mënyrë urgjente Interpelancë me Kryeministrin Rama për të dhënë sqarime lidhur me marrëveshjen e nënshkruar me Kryeministren e Italisë, për të ...

Me Shume
07 Nov
0

Sjellja e emigrantëve nga Italia në Lezhë, këshilltarja e PD Alfrida Marku kërkon interpelancë me kryebashkiakun Pjerin Ndreu: Boll u bëre shërbëtor i kryeministrit e jo i qytetarëve

Këshilltarja e PD në Këshillin Bashkiak të Bashkisë Lezhë, Alfrida Marku, ka kërkuar interpelancë me kryetarin e bashkisë, Pjerin Ndreu, në lidhje me marrëveshjen e firmosur mes Shqipërisë dhe Italisë për emigrantët e paligjshëm që do të transferohen në Shëngjin. ...

Me Shume