Postimi i kreut të PD, Lulzim Basha:

 

Me Adnan Dibrani – Socialdemokraterna, deputetin shqiptar të Parlamentit të Suedisë që ndihmoi fort në triumfin e Kosovës në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Europës.

 

Dje ishte një tjetër shembull se si kur shqiptarët bëhen bashkë fitojnë çdo betejë!

 

Me mbështetjen dhe votat e shqiptarëve të Suedisë, Adnani do të jetë një zë i fuqishëm për shqiptarët në Parlamentin Europian!