Postimi i drejtueses së grupit të këshilltarëve të PD në bashkinë Tiranë, Enriketa Papa:

Ne FB, kryetari i Bashkise Tirane, Veliaj poston inagurime te “bizhuve” te ndryshme, si punembaruar qe eshte. Por harron te postoje foto llamburine, nga cepat dhe “periferite” e Tiranes ku jetojne me mijera banore, te lene pa infrastrukture publike dhe ne kushte mizerabel.
Dritat dhe prozhektoret e skuadres mediatike te Veliaj, fokusohen te kryetari dhe “bizhute” e tij, duke paraqitur nje Tirane te rreme nga realiteti, 1km larg bashkise dhe bulevardit.