Postimi i sekretarit organizativ në PD, Taulant Zeneli:

 

Falenderim dhe mirënjohje nga zemra për të gjithë anëtarët e Partisë Demokratike të degës Gramsh, të cilët i qëndruan besimit të tyre në misionin dhe vlerat e partisë tonë, duke e përfaqësuar denjësisht atë.

Besimi dhe përkushtimi i tyre u tregua edhe njëherë në angazhimin dhe përfshirjen në zgjedhjen e ekipit drejtues, duke qenë të sigurt që sëbashku do të punojnë për të ndërtuar një të ardhme më të mirë për qytetarët e Gramshit dhe të gjithë Shqipërisë.

Nuk mund të lë pa përmendur angazhimin e të rinjve në këtë proces dhe në drejtim, tregues ky i garancisë që PD është zgjedhja e duhur për të sjellë ndryshimin. Ekipi drejtues i zgjedhur, sëbashku me mbështetjen e anëtarësisë, do të jenë gjithmonë pranë qytetarëve për të dëgjuar e kuptuar problemet dhe hallet e tyre, duke bërë më të mirën për ti adresuar ato.

Shumë suksese në punë për anëtarët e Kryesisë dhe Kryetarit të zgjedhur Z. Erald Çarçiu!