Deputeti i Partisë Demokratike, Arbi Agalliu, ka zhvilluar një takim me ambasadorin e Britanisë së Madhe zotin, Alastair King-Smith, me rastin e vizitës së Lordit Stuart Peach.

Në një postim në Facebook, Agalliu shprehet se tematika e diskutimit ishte mbi korrupsionin, sistemin e drejtësisë, demokracinë dhe sigurinë personale.

Postimi i plotë:

Me ambasadorin e Britanisë së Madhe z. Alastair King-Smith, me rastin e vizitës së Lordit Stuart Peach.

Tematika e diskutimit ishte mbi korrupsionin, sistemin e drejtësisë, demokracinë dhe sigurinë personale.