Kreu i PD, Lulzim Basha, ka zhvilluar një takim edhe me punonjësit dhe sipërmarrësin e biznesit të mbarështimit të peshkut Nazmi Neziri, gjatë qëndrimit në Mat.

Basha shprehet se qeveria duhet të ketë një vëmendje të veçantë për sipërmarrjet që operojnë në zona me vështirësi të mëdha dhe me pak mundësi, pasi janë ndër të paktat që ofrojnë mundësi punësimi.

Postimi i plotë:

Një bashkëbisedim i hapur me punonjësit dhe sipërmarrësin e biznesit të mbarështimit të peshkut Nazmi Neziri.

U njohja me problemet më të cilat përballet dhe vështirësitë që ka në biznesin e tij.

Qeveria duhet të ketë një vëmendje të veçantë për sipërmarrjet që operojnë në zona me vështirësi të mëdha dhe me pak mundësi, pasi janë ndër të paktat që ofrojnë mundësi punësimi.

Mbështetja për këto kompani, përmes uljes së taksave, apo stimujve të tjerë, do t’u jepte mundësi të punësonin më shumë banorë të zonës dhe me paga më të mira.

Në këtë mënyrë do të ndikonin për më shumë mundësi për të rritur mirëqenien dhe për të plotësuar nevojat e përditshme për banorët e këtyre zonave të varfëra.

#partiademokratike #nëshërbimintuaj