E di që në mendjet tuaja ka patur shumë pyetje që kërkoninpërgjigje; mbi vendimet e të shkuarës, mbi qëndrimin për non-gratën, të cilave koha tashmë ju ka dhënë përgjigje. Sepse nëfakt koha është treguesi më i mirë i vërtetësisë dhe drejtësisë sëkauzave tona.

Unë i kam marrë përgjegjësitë e mia si kryetari i PD, por një gjëdua të ndaj me ju sot: unë trashëgova një parti të transformuarnga partia e studentëve të dhjetorit në atë të një njeriu te vetëm.Nga partia e lirisë dhe demokracisë në parti të diktatit personal. Kjo merr fund sot njëherë e përgjithmonë! Ne nuk duhet tëharxhojmë më asnjë sekondë me të shkuarën.