Të nderuar anëtarë dhe drejtues të Partisë Demokratike në të gjithë Shqipërinë!

Nesër më datë 29.07.2023, zhvillohet procesi i zgjedhjeve për Kryetar të PDSH!

Ftojmë të gjithë anëtarët e Partisë Demokratike të marrin pjesë në këtë proces mjaft të rëndësishëm për ringritjen e PD.

Qendrat e votimit do të jenë të hapura nga ora 08:00 deri në 19:00.

Ju vendosni të ardhmen e PD dhe të ardhmen e Shqipërisë.