Nga Kreshnik Çollaku

 

Vizita e ish presidentit Clinton ishte nje ngjarje e bukur per Shqiperine.

Mirnjohja ndaj ish presidentit Clinton eshte e detyrueshme per cdo shqiptar mirenjohes.

Kontributi i ish presidentit Clinton per Kosoven meriton cdo lloj protokolli dhe gjithe respektin..

Por mos harroni,dhe mos cenoni fisnikerine e pranise se ish presidentit Clinton ne Tirane.

SHBA e ka nje president dhe mesazhet politike e strategjike i jep permes zyrtareve qe kane pergjegjesine per ti dhene ato.

Prandaj gjithe klubi i propogandes ben gabim duke i vene ne goje ish presidentit Clinton mesazhe e interpretime mesazhes te cilat ai ne finsikerine sublime as nuk i dha as kishte qellim ti jepte,dhe as nuk mundet ti jepte.

Prandaj mos abuzoni me Clitnon as viziten e tij ne Tirane. Lereni te jete nje ngjarje e bukur me modestine dhe fisnikerine e saj.

Bill Clinton e meriton kete respekt !!!