Kandidati i Partisë Demokratike për kryetar i bashkisë Tiranë, Roland Bejko, publikon programin, duke qenë i vetmi kandidat që del para qytetarëve me një plan të qartë e të plotë për qeverisjen e kryeqytetit

 

PROGRAMI JONË I PLOTË PËR BASHKINË TIRANË✅️

Konkurentët e tjerë për bashkinë Tiranë, thonë kanë program por nëse shikon në adresat e tyre nuk ka asgjë.

Vetëm premtime dhe “zotime”, asgjë konkrete.
Ne kemi programin tonë me 15 pika për çdo aspekt të jetës në qytetin tonë.

Shkarko programin 2023-2027

#Voto6 #VotoPD9 #VotoRolandBejko
#FrymemarrjeperTiranen
#FrymemarrjeperShqiperine #ZgjidhPartineDemokratike #Demokratëtjanëbashkë #EardhmjaështëPD