Mafia e plehrave u demaskua në mënyrën më të turpshme sot ku i ashtuquajturi Inceneratori i Tiranës me vlerë 430 milionë euro rezultoi të ishte një magazinë që përpunon plehrat e vetëm një lagjeje të kryeqytetit.

Kush mund të besoj që këto dy fadroma përpunojnë dhe diferencojnë mbetjet e Tiranës, Durrësit dhe Kavajës? Këto fadroma sipas përfaqsuesve të kompanisë përpunojnë 750-800 ton mbetje në ditë!

Mbi 30 milionë euro janë faturuar deri sot për këtë vendgrumbullim mbetjesh! Burgu është pak për Erion Veliajn!