Programi fitues për Durrësin, kandidati i PD, Luan Hoti, ua shpalos qytetarëve

Takova qytetarë të Durrësit që e mbështesin programin që shpalosëm për ndryshimin e mënyrës si drejtohet Bashkia Durrës.

Qytetarët dëshirojnë që zëri i tyre të dëgjohet dhe të jenë pjesë e vendimmarrjes.