Edi Rama 🤡 nuk dëgjonte kur opozita denonconte kanabizimin e vendit 🚭. Edi Rama 🃏 nuk dëgjonte kur media shqiptare 🇦🇱 dhe ajo ndërkombëtare 🌍 publikonin shifrat alarmante të mbjelljes së kanabisit 📈. Edi Rama 🏴‍☠ nuk dëgjonte 🙉 as kur raportet e huaja e rendisnin Shqipërinë si prodhuese dhe eksportuese të kanabisit 👎🏼. Edi Rama 👺 ende nuk dëgjon alarmin e kanabizimit 🚨 që vazhdon të bjerë 🔔! Edi Rama ka dështuar! ☠🎭👹🚫