Curriculum Vitae

— Ledina Mandia, zv. Kryeministre

Dritan Demiraj, ministër i Brendshëm

Helga Vukaj, ministre e Financave

Gazmend Bardhi, ministër i Drejtësisë

Mirela Karabina , ministre e Arsimit dhe Sportit

Arben Beqiri, ministër i Shëndetësisë

Xhuljeta Kërtusha, ministre e Mirëqënies Sociale dhe Rinisë