Kandidati i opozitës Sherefedin Shehu takoi banorë të Kalasë së Dodës ku theksoi se prioritet i punës së tij do të jetë investimet në rrugë dhe në bujqësi.

Në hapje të takimit nënkryetari i PD zoti Paloka prezantoi kandidatin Shehu si një intelektual dhe ekspert model  në PD dhe parlamentarizmit shqiptar”kandidimi I Sherefedin Shehut I bën ndër jo vetëm PD por edhe Dibrës, sepse ai ka dëshmuar gjatë gjithë karrierës së tij përkushtim, integritet dhe vlera, u shprehj z. Paloka.
Kandidati Shehu tha se Dibra në këto vite të qeverisë Rama lëngon nga varfëria dhe është lënë në harresë. Asnjë premtim nuk ka mbajtur Edi Rama por ka berë te kundërten. Rriti taksat, cmimin e energjisë elektrike. Me dhjetra familje janë në erresirë sepse spaguajnë dot faturat e rritura të energjisë ndersa papunësia është rritur.
“ Kjo  është një nga zonat me pasuri e resurse të mëdha natyrore në të gjithë vendin por ka nevojë për një dorë të fortë drejtimi, vizion dhe vullnet për të punuar. Nuk ka subvecione në fshat, tregje të reja, pasi paratë nuk shkojnë tek  fermerët,  por tek njerëz pranë klaneve të qeverisë. Nuk jepen fonde për ndërtime rrugësh, ujësjellësash, shkolla  qendra shëndetësore, e hapje vendesh të reja pune, sepse qeveria i harxhon paratë e taksave për lluks qindra milion euro të zyrave dhe pushime luksoze të qeveritarëve.
Të gjitha këto investime do të jenë axhenda e përditshme e punës së bashkisë së re , përmes një bashkëpunimi të fortë  me partnerët ndërkombëtarë tha zoti Shehu I cili prej vitesh në karrierën e tij si ekspert I financave dhe ekonomisë njihet për partneritetin efikas me donatorët .
Ndër prioritetet e  punës sime tha kandidati Shehu do të  jete mbështetja per familjet e varfëra që nuk sigurojnë dot bukën e gojës.
Sipas zotit Shehu me reformat e bashkisë së re, Dibra do të kthehet edhe në një potencial konkurrues në rajon , për turizmit malor, një mundësi e mirë dhe për punësim. Bukuritë natyrore të Dibrës janë të jashtëzakonshme së bashku me traditën dhe mikpritjen  e vecantë të banorëve, theksoi Sherefedin Shehu.


Njoftim për media i Partisë Demokratike, 20 gusht 2016